HANDELSBETINGELSER

Generelle oplysninger
Firma: KRISTINA EXTREME RUNNING
CVR: 36355573
Adresse: BIRKESØEN 24, 6000 KOLDING
E-mail: kristinasmadsen@gmail.com
Telefon: +45 2851 6197



GDPR (Personlige oplysninger og persondatapolitik)

KRISTINA EXTREME RUNNING prioriterer beskyttelsen af personoplysninger meget højt. I det følgende beskriver vi, hvilke oplysninger vi indsamler, hvornår det sker, og hvordan vi behandler dine personoplysninger.
 
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Alle data anonymiseres efter 2 år (reklamationsperioden)

 

Når du besøger vores hjemmeside timetofly.dk, erklærer du dig indforstået med, at dine personoplysninger indsamles, behandles og anvendes som beskrevet nedenfor.

Vi gør opmærksom på, at du i princippet kan besøge vores hjemmesider uden at lade dig registrere. Hvis det er tilfældet, vil der så blive gemt data som eksempelvis besøgte sider, navn på hentede filer, dato og klokkeslæt, den benyttede tjenesteudbyders domænenavn og lignende på serveren til statistiske formål, men de knyttes ikke umiddelbart til din person.

Vi anvender smartweb.dk webshop løsning og har adopteret deres cookiepolitik, som du kan finde her.
 

For at du kan indgå aftale med os på www.timetofly.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Private:

Navn
Adresse

Leveringsadresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Virksomheder:

CVR nummer

Navn
Adresse

Leveringsadresse
Telefonnummer
E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger / virksomhedsoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, kontakte dig om der er problemer med forsendelsen og at vi kan komme i kontakt med dig i forbindlese med en reklamation. Personoplysningerne registreres og opbevares, jævnfør regnskabsloven hos Kristina Extreme Running i  5 år (efter 2 år anonymiseres data), hvorefter oplysningerne slettes.
 

Betalingsoplysninger: når der betales med kreditkort eller med mobilepay benytter vi et sikkert SSL krypteret online betalingssystem / betalingsgateway til NETS der varetager betalingstransaktionen. Det betyder at data ikke kan manipuleres og kun NETS har mulighed for at se kristiske transaktioneinformationer. 

 

Personoplysninger: når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker frivilligt ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

E-marketing og nyhedsbrev er en aktiv tilvalgsmulighed, hvis du vælger at have en gemt personprofil eller virksomhedsprofil på timetofly.dk. E-marketing og nyhedsbrev kan altid afmeldes på din profil.
 

Direktøren og ansatte ved KRISTINA EXTREME RUNNING har adgang til de oplysninger, der registreres om dig og den overornede dataansvarlige på www.timetofly.dk er Direktør Kristina Schou madsen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.timetofly.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

KRISTINA EXTREME RUNNING anvender følgende databehandlere i forbindelse med timetofly.dk

 

- Smartweb.dk (webshop løsning)

- Wannafind og Nets (betalingsgateway og system)

- Lån og Spar Bank (bank)

- Danske Bank (mobile pay)

- GLS (forsendelses service)


Som registreret hos KRISTINA EXTREME RUNNING har du altid ret til:

- at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig

- at gøre indsigelse mod registreringerne

- ret til sletning af registreringerne

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KRISTINA EXTREME RUNNING via kristinasmadsen@gmail.com

 

Betaling
På www.timetofly.dk kan der betales med:

DANKORT
MOBILEPAY:                                   Nummer: 28516197 (Timetofly.dk)
BANKOVERFØRSEL:                     Reg. nr. 0400 Konto. nr. 4023265465 (Lån & Spar Bank)
 
Der tages ikke gebyr ved betaling på timetofly.dk

 

Levering
For at få din vare leveret skal oplyse dit navn, din adresse, dit telefonnummer samt leveringsadresse. Du skal som udgangspunkt betale for fragten. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse. Omkostningerne for fragten fremgår førend ordren placeres.

I Danmark leveres fragtfrit til GLS depot ved samlet køb over 1.000 kr. 

Leveringstiden til Danmark er normal inden for fem hverdage. Til Grønland / Færøerne op til 14 hverdage.

Vi forbeholder os for, at varer bliver udsolgte i lagerbeholdningen. Det kan ske, at nogle af de varer, du har bestilt ikke findes på lager og bliver restnoterede. Dette skyldes, at varen ikke findes på lager, eller at leveringen er forsinket. 

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.timetofly.dk. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kristinasmadsen@gmail.com I din meddelelse skal du opgive dit ordre nummer eller faktura nummer og gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind samt at pakken er mærket med ordre nummer eller faktura nummer. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100,00 DKK.

 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage. Har vi haft orsendelsesomkostninger fratrækkes de beløbet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne ligeledes købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer din betalinger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Firma: KRISTINA EXTREME RUNNING
CVR: 36355573
Adresse: BIRKESØEN 24, 6000 KOLDING

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal sende varen til adressen og vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.timetofly.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden slitage og skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Før du returnerer varen, bedes du detaljeret oplyse hvad problemet er og gerne vedhæfte billede. Henvendelse kan udelukkende foregå via kristinasmadsen@gmail.com

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i original emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

Varen sendes med kopi af ordre eller faktura til:

 

Firma: KRISTINA EXTREME RUNNING
CVR: 36355573
Adresse: BIRKESØEN 24, 6000 KOLDING

Mærkes: "ordre nummer, faktura nummer eller rma nummer"


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Direktør Kristina Schou Madsen via kristinasmadsen@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
 
Du kan også klage til Forbrugerklagenævnet. Inden du klager til Forbrugerklagenævnet, skal du dog have forsøgt at klage til os. Klage til Forbrugerklagenævnet indgivet online på klagenævnets hjemmeside.
 
http://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til-Forbrugerklagenaevnet